Vær med / Hjælp os

Vil du være med? Her er nogle forslag til hvordan du kan bidrage.

Hjælp brugere

En nem og uforpligtende måde at bidrage til den danske del af Mozilla-projektet er ved at besvare brugernes supportspørgsmål i vores forum. Det er også en god måde at lære andre Mozilla-bidragydere at kende.

Læs korrektur

Alle laver fejl, og det gør vi også. Brug de danske udgaver af Mozillaprogrammerne, og rapporter fejl i vores forum, eller test de nyeste oversætter ved at bruge Firefox Aurora og Thunderbird Aurora. Du kan også følge oversættelsen direkte og komme med feedback med det samme.

Oversæt

Vi oversætter mange ting, men Mozilla-universet er langt større end hvad vi kan følge med til. Start en ny oversættelse af et Mozilla-projekt, der endnu ikke er oversat.

Her er nogle ideer til hvad du kan oversætte:

Du kan finde hjælp og værktøjer til oversættelse på vores wiki-side. Du kan altid få hjælp til at komme i gang i vores forum, eller du kan læse mere om Mozilla-oversættelse.

Spred budskabet

Vil du også gerne have flere til at nyde godt af Mozilla-programmerne? Eller vil du gerne lave et Mozilla-arrangement i Danmark? Kontakt os - så kan vi sammen finde på noget stort.

Be Global

Hvis du ikke er interesseret i det danske, så er der også masser af andre muligheder globalt i Mozilla.